Spectacolul „Funky Depresia” de Sabina Grădinaru, la UNATC

oct. 3rd, 2018 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 10 octombrie 2018, ora 20:00, la Sala Atelier – UNATC (str. Matei Voievod nr. 75-77), va avea loc spectacolul „Funky Depresia” de Sabina Grădinaru. Regie: Andreea Iacomiță. Distribuție: Sabina Grădinaru, Iasmina Petrovici, Alexandru Iordache și Corina Ivanov. Premiera are loc luni, 8 octombrie 2018, ora 19.00, la Centrul de Teatru Educațional Replika. Spectacolul face parte din proiectul „Mind The Gap – Percepția tinerilor asupra depresiei”. Organizator: Asociația Culturală Philmys.

Construit pe un fond comic,  „Funky Depresia” dezbate modul în care este percepută depresia în secolul al XXI-lea și efectele dezarmante ale acesteia, mai ales în rândul tinerilor.

Proiectul „Mind the Gap” cuprinde mai multe activități printre care și ateliere de teatru-forum, realizarea unei instalații de artă colectivă pe tema depresiei și un program de coaching și implicare activă prin care tinerii vor beneficia de experiența și susținerea specialiștilor din domenii precum: business corporate, anteprenoriat, artă, educație, tehnologie etc.

Proiectul „Mind The Gap” este cofinanțat de Administrația Fondului Național Cultural (AFCN).

La toate activitățile din cadrul proiectului, participarea este gratuită.

Număr de vizualizări :569


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro