Lansarea volumului de poezie ”Clipa aceea”, de Elena Liliana Popescu

oct. 23rd, 2018 | By | Category: Agenda de carte

Marți, 30 octombrie 2018, de la ora 17.00, la Casa Universitarilor din București, se va lansa cartea de poezie ”CLIPA ACEEA”, de Elena Liliana Popescu, apărută recent la Editura Eikon, cu o prefață de Dariusz Pacak. Cartea va fi prezentată de prof. dr. Anca Irina Ionescu, lect. dr. Duşiţa Ristin, lector dr. Joan Llinàs, prof. dr. Elena Liliana Popescu. Evenimentul va fi moderat de Valentin Ajder, directorul Editurii Eikon și se va încheia cu o scurtă lectură poetică.

Cartea cuprinde poeme din volumele „Ție” (1994) , „Tărâmul dintre gânduri” (1997), „Imn Existenței” (2000) , „Pelerin” (2003) , „Cât de aproape – Lo cerca que estabas” (2007), „Dincolo de azur – Além do azul” (2012), poeme inedite și un capitol de referințe despre această poezie semnate de mai mulți oameni de cultură din România și din alte țări.

Număr de vizualizări :932


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro