ICR Viena, în circuitul „Nopţii lungi a muzeelor“ din Austria

oct. 4th, 2018 | By | Category: Postcard

Pentru al patrulea an consecutiv, Institutul Cultural Român de la Viena participă cu o expoziţie la evenimentul „Noaptea lungă a muzeelor“ din Austria. Sâmbătă, 6 octombrie, între orele 18.00 şi 01.00, la Galeria ICR Viena va putea fi vizitată expoziţia RDW Awards, concepută de Romanian Design Week pentru VIENNA DESIGN WEEK. La ora 21.00 are loc un tur ghidat de prezentare a expoziţiei.

Formatul RDW Awards (o inițiativă susținută de glo) a fost lansat în cadrul ediției 2018 a Romanian Design Week, pentru a încuraja excelența și a promova designerii care semnează proiecte remarcabile. Astfel, prin RDW Awards au fost premiate cele mai promițătoare proiecte din cadrul expoziției centrale Romanian Design Week.

Expoziția RDW Awards prezentă la Viena este structurată în patru categorii: arhitectură, design grafic, design de obiect și design vestimentar, secțiuni care evidenţiază şi celebrează cele mai promițătoare nume ale industriei creative românești.

„Noaptea lungă a muzeelor“, aflată în acest an la a 19-a ediţie, este organizată la nivel naţional de ORF (Televiziunea Naţională din Austria) şi cuprinde expoziţii şi evenimente conexe în muzee, galerii, precum şi în alte instituţii de cultură din Austria, deschise publicului în intervalul orar 18.00-01.00. Ediţia din acest an reuneşte 700 de instituţii din Austria. Evenimentul de la sediul ICR Viena are loc în colaborare cu Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS).

Informaţii suplimentare despre evenimentele din circuitul „Noaptea lungă a muzeelor“ sunt disponibile pe pagina langenacht.orf.at.

Institutul Cultural Român de la Viena

Argentinierstr. 39, 1040

www.rkiwien.at

www.facebook.com/RKIWien.ICRViena

Număr de vizualizări :544


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro