Spectacolul-lectură „mai drăguț decît dostoievski”, la ARCUB

aug. 21st, 2018 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 25 august 2018, de la ora 19.00, în Sala Bolți-ARCUB Gabroveni, #UNDERCLOUD11 vă invită la spectacolul-lectură inspirat de cea mai recentă carte semnată Nora Iuga și Angela Baciu. Spectacolul-lectură, dramatizat de Chris Simion-Mercurian, va avea loc în prezența autoarelor.

„mai drăguț decît dostoievski” este împărțită în 25 de tablouri scurte, în care se urmărește firul unui povești sentimentale. Două femei așteaptă un bărbat, mister T., care trebuie să se întoarcă de la vânătoarea de lei.

Bilete găsiți pe EVENTBOOK (https://bit.ly/2Ovl7I4) și MYSTAGE (https://bit.ly/2w06x3O)

#augustEundercloud #UC11 #UC2018

Număr de vizualizări :650


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro