FUChSIADA își continuă călătoria

aug. 29th, 2018 | By | Category: Postcard

FUChSIADA este un spectacol ”work in progress” imaginat și regizat de Anca Maria Colțeanu după scrierile lui URMUZ și produs de Asociația Montage, cu participarea actorilor: Adriana Titieni, Adelaida Zamfira, Flavia Hojda, Pavel Ulici, Răzvan Krem Alexe, Alexandru Buescu, Alexandru Sinca, Emilian Mârnea. În zilele de 1 și 2 septembrie 2018 FUChSIADA își continuă călătoria cu 2 noi episoade în parcul Kiseleff, începând cu ora 16:00. În fiecare dintre aceste episoade are loc câte un atelier de creație unic și irepetabil, în care artiștii și spectatorii, în egală măsură construiesc personajele, decorurile și costumele, in atelierul de scenografie coordonat de artistul plastic Sofia Ovejan. Aceste episoade, concepute ca momente de construcție a spectacolului împreună cu publicul, sunt filmate și integrate în spectacolul final ca momente de creație spontană, participativă și inspirată din universul urmuzian.

Următoarele 2 episoade vor avea loc în zilele de 6 și 7 septembrie, începând cu ora 16:00, la Muzeul Municipiului București – Palatul Suțu și sunt dedicate momentelor de performance ale actorilor, precum și publicului care va participa la definitivarea decorurilor.

FUChSIADA este un proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național și susținut de Muzeul Național al Literaturii Române, Muzeul Municipiului București, Casa Oamenilor de Știință și Compania Națională de Căi Ferate „CFR” – SA.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFC N nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

Mai multe informații http://galeriemontage.com/ , https://fuchsilism.wordpress.com și https://www.facebook.com/FUCHSISMUL /

Număr de vizualizări :692


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro