„Anima pentru Societate” – concurs de proiecte pentru regizori

aug. 20th, 2018 | By | Category: Postcard

Teatrul Arte dell’Anima anunță ediția a VI-a a concursului „Anima pentru Societate”- concurs de proiecte pentru regizori.

”Dăm drumul înscrierilor pentru concursul „Anima pentru Societate” ediția a VI-a!

Ai o idee de un spectacol cu 2-4 personaje? Poți face o montare inedită?

Dacă da, urmărește regulamentul de participare și trimite documentele necesare înscrierii până la data de 10 septembrie, orele 20:00 pe adresa de e-mail teatru@artedellanima.ro!

După cele șapte producții proprii ce au încântat publicul prin jocul actoricesc și creativitatea regizorală și au participat în peste 20 de festivaluri naționale și în proiecte culturale finanțate, căutăm un al 8-lea spectacol de succes!

Dacă și tu vrei să faci parte dintr-o echipă activă, creativă și deschisă provocărilor, înscrie-te la concursul nostru de proiecte! Suntem curioși să vedem ce idei de montări originale și potrivite epocii în care trăim aveți!

Juriul nostru, format din conducerea Asociației Arte dell’Anima și membri de specialitate, va alege un proiect care va fi produs de Teatrul Arte dell’Anima în anul 2018, perioada octombrie-noiembrie cu premiera în luna decembrie 2018.

Spectacolul va fi jucat pe scena Teatrului Arte dell’ Anima, pe scenele teatrelor partenere, iar mai apoi înscris în festivalurile de teatru naționale și internaționale.

Anunțăm câștigătorul la data de 15 septembrie 2018!

Regulament de participare:

  1. Ne trimiți textul în format pdf sau word
  2. Ne spui în linii mari ideea ta de montare și de ce ai ales textul (minimum 1 pagină, maximum 3 – în format Word, font Times New Roman 12, cu diacritice)
  3. Ne faci un deviz estimativ – detaliat pe capitole în format Excel
  4. 4. Ne trimiți CV-ul tău și al echipei – dacă este deja formată, în caz contrar, vom organiza un casting
  5. 5. Ne trimiți motivația ta de a regiza un spectacol la Teatrul Arte dell’Anima

În evaluarea proiectelor vom acorda o atenție deosebită celor care:

  1. Prin text sau concept regizoral se încadrează în contextul social mondial actual.
  2. Având în vedere faptul că vrem să participăm cu spectacolele în festivaluri naționale și internaționale, suntem interesați de o tematică la zi, care să reflecte problemele societății contemporane și ale tinerei generații.
  3. Preferabil, neaplicabilă plata drepturilor de autor sau cu posibilitatea de obținere rapidă a acestora și cu un cost rezonabil.
  4. Au studii la o universitate de profil

Calendar Concurs:

20 august – 10 septembrie, ora 20:00 – Înscrierea proiectelor

10 septembrie – 15 septembrie – Jurizarea proiectelor

15 septembrie 2018 – Afișarea proiectelor câștigătoare

Ai o idee de un spectacol cu 2-4 personaje? Poți face o montare inedită? Dacă da, urmărește regulamentul de participare și trimite documentele necesare înscrierii până la data de 10 septembrie, orele 20:00 pe adresa de e-mail teatru@artedellanima.ro!

Avem deja 5 producții în urma primelor 5 ediții: „Copii răi” de Mihaela Michailov, „O noapte furtunoasă” de I.L. Caragiale, „Frumoasa călătorie a urșilor panda povestită de un saxofonist care avea o iubită la Frankfurt” de Matei Vișniec, „Milk on fire” de Radu Pocovnicu și „Totul despre femei” de Miro Gavran.

DEADLINE: 10 septembrie, orele 20:00 – Înscrierea proiectelor

Pe 15 septembrie afișăm proiectul câștigător.

Regulamentul complet pe www.artedellanima.ro sau pe pagina de Facebook: Teatrul Arte dell’Anima. ”

Număr de vizualizări :896


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro