Transferul lui Cristiano Ronaldo, o motivație în plus pentru copiii de la tabăra de fotbal Juventus Torino

iul. 11th, 2018 | By | Category: Postcard

Fanii Juventus Torino au un nou idol după ce Cristiano Ronaldo a semnat cu campioana Italiei. Transferul celui mai bun fotbalist din lume este o motivație în plus pentru copiii care participă la tabăra de fotbal Juvetus Torino Training Camp România, care începe duminică, 15 iulie, la București. Ei vor fi pregătiți pentru performanță de trei antrenori italieni, care implementează la București metodele de antrenament în stilul Juventus Torino.  Programul de pregătire are loc în perioada 15-27 iulie 2018, la baza sportivă Regal Sport Coresi din București. Tabăra de fotbal este adusă în premieră în România de Luigino Pellegrini, fostul agent al marelui fotbalist Roberto Baggio.

Sunt mândru să aduc Juventus Torino în România pentru o tabără de fotbal de două săptămâni. Scopul este să susținem performanța și tinerele talente din România, iar pentru aceasta am apelat la unii dintre cei mai buni antrenori italieni pentru copii și juniori. Juventus este cea mai faimoasă echipă din Italia și este recunoscută pentru Academia de juniori. Este un plus pentru copiii români și pentru performanțele lor viitoare”, a declarat Luigino Pellegrini.

Unul dintre cei trei antrenori italieni este chiar Eugenio Astorino Tutoli, directorul tehnic al Școlii de Fotbal Sisport Juventus Torino, care deține licența UEFA B și a studiat la Juventus University. A pregătit copii și adolescenți în tabere de fotbal Juventus Torino desfășurate în Anglia, Slovacia (de două ori), Olanda, Belgia, Albania, Elveția și SUA, tabăra de fotbal din România fiind a noua astfel de experiență pentru el.

La rândul lui, Carlo Buonopane deține licența UEFA B, a studiat la Juventus University și a pregătit copii și adolescenți în 20 de tabere de fotbal Juventus Torino din Canada (Calgary, Montreal, Toronto), Chile, Tanzania, Olanda, Paraguay, Iordania, Macedonia, Belgia, Elveția și a participat la toate taberele de pregătire organizate la baza Juventus Torino în perioada 2009-2017.

De asemenea, Antonio este antrenor principal la Academia de fotbal Juventus din Dubai, deține licența UEFA B, are un masterat în Sport Business Strategy și studii de Drept. A absolvit și Academia Internațională de Antrenori Juventus Torino (2017) și a pregătit copii și adolescenți în tabere de fotbal din SUA (Chicago), Albania (Tirana) și din Italia. Alături de antrenorii italieni, vor participa la programul de pregătire, pentru suport, și antrenori din România.

Juventus Torino Training Camp le oferă tinerilor fotbaliști cu vârste între 7 și 16 ani șansa unei experiențe unice: aceea de a petrece o săptămână în echipamentul legendarei echipe italiene și de a afla din secretele celebrei școli de fotbal. Programul include 22 de antrenamente tehnico-tactice, unele dintre ele fiind deschise publicului. Juventus Torino Training Camp va avea loc, în două serii, la Baza Sportivă Regal Sport-Coresi din București în perioada 15-27 iulie 2018.

Detalii pe  www.juventus.com/campromania și pe paginile de  Facebook și  Instagram.

Sponsor local: Catena Racing Team

Parteneri media locali: Kiss FM, Libertatea, Avantaje, Auto Bild, Men’s health, Nine O’Clock, Sette Giorni

Partener de comunicare: PiArt Vision

Număr de vizualizări :855


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro