Spectacolul „Babel”, regia: Arcadie Rusu, la Festivalul Internațional de Teatru Fringe de la Beer Sheva

iul. 13th, 2018 | By | Category: Eveniment

În perioada 24-26 iulie 2018, în Orașul Vechi și la Teatrul Fringe din Beer Sheva, va avea loc Festivalul de Teatru Fringe de la Beer Sheva, ajuns în acest an la ediția a VII-a. Institutul Cultural Român de la Tel Aviv susține participarea spectacolului de teatru coregrafic „Babel”, regia: Arcadie Rusu, în cadrul programului internațional al festivalului. Spectacolul va beneficia de o reprezentație în data de 24 iulie 2018, ora 19:45, la Teatrul Fringe din Beer Sheva (str. Anilevitz nr. 15, Orașul Vechi).

„Babel”
Spectacol de teatru coregrafic
Bilete: telefon – 08-6466657 sau online https://www.iffb7.com/en/_BABEL__Romania_?id=410
Distribuția: Ioana Marchidan, Vanda Ștefănescu, Teodora Velescu, Bogdan Iacob, Alin State și Arcadie Rusu
Regia și coregrafia: Arcadie Rusu
Scenografia: Hermina Stănciulescu
Muzica originală: Alexandru Suciu
Light Design: Hermina Stănciulescu
Durata: 1 h (fără pauză)
Coproducție Centrul Naţional al Dansului Bucureşti și LINOTIP – Centru Independent Coregrafic
Trailer oficial: https://www.youtube.com/watch?v=QoBHVFim8k8

Sinopsis: „Babel” este un spectacol despre iluzia stabilităţii. Gândurile noastre sunt o multitudine de proiecţii asupra realităţii şi a lucrurilor care ar trebui să se alinieze la o normalitate în care să ne trăim vieţile. Dar ce se întâmplă într-o societate când apare dezinteresul sau când scopul principal este dus către aspiraţii personale materiale? Atunci apare dezechilibrul, iar noi ne împiedicăm zilnic de situaţii reale: cozi interminabile, spitale, birocraţii, şantiere, farmacii, mentalităţi şi forme de comunicare. Omul contemporan şi oraşul ca o junglă în care fiecare încearcă să supravieţuiască cum poate. Totuşi, prin toate acestea se scurge mereu speranţa care îl face pe om să meargă mai departe, să găsească mereu balansul, prin urmare, să danseze.

Festivalul de Teatru Fringe de la Beer Sheva are loc anual, începând cu 2011, în Orașul Vechi. Ediția 2018 va include în program spectacole din România, Austria, Portugalia, Marea Britanie, Lituania și Cehia, împreună cu cele mai bune spectacole de teatru fringe din Israel, în peste 70 de evenimente artistice indoor și outdoor care vor avea loc pe străzile din Orașul Vechi. Alături de spectacole de teatru pentru adulți, festivalul găzduiește ateliere de artă în aer liber, spectacole pentru copii, reprezentații de mimă și pantomină și concerte de muzică pop. Festivalul este organizat în colaborare cu Primăria din Beer Sheva, Ministerul Afacerilor Externe din Israel, galeriile de artă din Orașul Vechi și Teatrul din Beer Sheva.

Detalii suplimentare și programul complet al festivalului: https://www.iffb7.com/en/

Număr de vizualizări :986


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro