GALA ABSOLVENȚILOR UNArte 2018

iul. 3rd, 2018 | By | Category: Postcard

Joi, 5 iulie 2018, ora 19.00, va avea loc GALA ABSOLVENȚILOR departamentului Modă – Design Vestimentar, în Grădina Atelierelor Universității Națioale de Arte din București, Facultatea de Arte Decorative și Design, din Calea Griviței, nr. 28.

Prezentarea de modă vă propune o viziune artistică de abordare a veşmintelor, cercetate sub toate aspectele existenței lor: de la moda prezentată pe catwalk, la hainele banale de zi cu zi, de la costumele pentru spectacole convenţionale la cele neconvenţionale, care dezvoltă forme efemere întâlnite în happeninguri și performinguri, de la veșminte de supraviețuire socială la costume-obiect destinate muzeelor.

Tinerii absolvenți vor prezenta pe podium și pe ecran lucrările de Licență și Master, coordonate de profesorii departamentului Modă – Design Vestimentar.

Cu acest prilej, rectorul universității va decerna premiile Universității Naționale de Arte studenților fiecărui program de studiu, se vor lansa competiții naționale și internaționale și se  vor acorda alte diferite distincții.

Număr de vizualizări :553


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro