Festivalul ”Vacanța de vară cu EXCELSIOR”

iul. 5th, 2018 | By | Category: Eveniment

În perioada 6 iulie – 5 august 2018, bucureștenii sunt invitați să își petreacă serile de weekend în Parcul Orășelul Copiilor din sectorul 4, în cadrul programului ”Vacanța de vară cu EXCELSIOR”. Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului București, prin Teatrul EXCELSIOR. În serile de sâmbătă și duminică, pe scena amenajată în Orășelul Copiilor, spectatorii vor putea urmări spectacole de teatru pentru copii, teatru gestual, momente coregrafice, concerte și numere de magie. De vineri până duminică, începând cu ora 21:00, unele dintre cele mai îndrăgite titluri ale cinema-ului românesc vor fi proiectate în aer liber – prilej pentru cei mari de a se reîntâlni cu filmele care le-au colorat copilăria, dar și o ocazie pentru cei mici de a descoperi personaje și povești cuceritoare. Aflată anul acesta la cea de-a patra ediție, ”Vacanța de vară cu EXCELSIOR s-a bucurat de fiecare dată de entuziasmul publicului de toate vârstele. Conceput ca o alternativă de petrecere a timpului liber în perioada estivală, pentru întreaga familie, ”Vacanța de vară cu EXCELSIOR este, totodată, un spațiu de „împrietenire” cu fascinanta lume a teatrului și a filmului.

Programul fiecărui weekend al Vacanței de vară cu Excelsior din perioada 6 iulie – 5 august poate fi urmărit pe pagina de Facebook, https://www.facebook.com/Teatrul-Excelsior-Bucuresti.

Programul din weekend-ul 6-8 iulie 2018
Orășelul Copiilor

Vineri, 6 iulie

21.00 – Pistruiatul, regia Francisc Munteanu (film artistic)

Sâmbătă, 7 iulie

17.00 – Deschidere eveniment, prezentator Ovidiu Ușvat

17.05 – Habarnam zboară cu balonul, Trupa Istețilă (spectacol de teatru)

17.50 – Concurs cu premii

17.55 – Miți și Riți, Trupa Gestual Art (spectacol de teatru)

18.15 – Magie cu cel mai înalt magician din lume Antonio

18.45 – Emilia Mușală – prințesa copiilor

19.00 – Emisiune spectacol TVH

21.00 –  Amintiri din copilărie, regia Elisabeta Bostan (film artistic)

Duminică, 8 iulie

18.00 – Deschidere eveniment, prezentator Tudor Pîrvu

18.05 – Țărăncuța cea isteață, Trupa Gestual Art (spectacol de teatru)

18.35 – Aventurile lui Cepelică, Trupa Istețilă (spectacol de teatru)

19.10 – Școala de balet Jaqueline

19.25 – Să învățăm magia, cu magicianul Theo

20.15 – Concert Lino Golden

21.00 – Alo, aterizează străbunica!, regia Nicolae Corjos (film artistic)

Organizator al evenimentului: Primăria Municipiului București, prin Teatrul EXCELSIOR

Număr de vizualizări :783


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro