”DokStation Music Documentary Film Festival”, ediția a treia

iul. 6th, 2018 | By | Category: Eveniment

În perioada 13-16 septembrie 2018, va avea loc a treia ediție ”DokStation Music -Documentary Film Festival”, singurul festival de documentare muzicale din București. Festivalul va aduce în fața publicului din mai multe cartiere ale Capitalei proiecții, concerte, evenimente și ateliere pentru copii și tineri, atât în clădiri cu istorie și tradiție, cât și în spații neconvenționale. Evenimentele din cadrul DokStation 2018 vor fi găzduite, ca și anul trecut, de Centrul Cultural „Mihai Eminescu”, Parcul Drumul Taberei, Control ClubSpatiul M60DESCHIS Gastrobar. Anul acesta, la lista spațiilor DokStation se adaugă Apollo111 Barul & Teatrul, aflat în centrul Bucureștiului, în Palatul Universul, o clădire cu istorie culturală bogată, recent reabilitată. ”DokStation Music Documentary Film Festival” este conceput să atragă comunități largi din diverse sectoare ale capitalei, combinând două dintre cele mai populare arte – filmul și muzica – , prin proiecții de filme documentare muzicale și concerte live, în clădiri cu istorie și tradiție, dar și în spații neconvenționale.


A treia ediție DokStation Music Documentary Film Festival este organizată Wearebasca și Asociația Dokstation. Parteneri: Centrul Cultural European Sector 6 – Primăria Sectorului 6, Centrul Cultural „Mihai Eminescu”, Control Club, Apollo111, Spațiul M60, DESCHIS Gastrobar, CINEPUB.ro, Cărturești.

Facebook event: www.facebook.com/events/2036058576668609/

Număr de vizualizări :919


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro