Vernisajul expoziției ”Nostalgia Paradisului”

iun. 15th, 2018 | By | Category: Eveniment

Duminică, 17 iunie 2018, de la ora 17.00, Centrul Cultural ”Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului”, în parteneriat cu Uniunea Artiștilor Plastici din România, vă invită la vernisajul expoziției ”Nostalgia Paradisului”. Expoziția este semnată Denissa Șerban Maschek și curatoriată de Mihai Plămădeală. Evenimentul va avea loc în galeria Cuhnie a Centrului Cultural ”Palatele Brâncovenești” și va fi însoțit de un concert, susținut de artiști internaționali de marcă – Ana Gagane/ clarinet, Emeric Kostyak/ violoncel, Benjamin Faure/pian – în Sala Scoarțelor a Palatului Brâncovenesc, începând cu ora 18.15. De asemenea, artista îi invită pe toți cei prezenți să participe la realizarea instalației ”SCHROT – Biodegradabil” aducând la vernisaj un simplu PET. AgențiadeCarte.ro este partener media.

Catalogul expoziției va fi lansat sâmbătă, 30 iunie, de la ora 18.00.

Centrul Cultural ”Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului” Mogoșoaia este o instituție subordonată Primăriei Municipiului București .

Număr de vizualizări :899


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro