Premiile pentru Poezie NORA IUGA, Ediția a II- a, 2018

iun. 5th, 2018 | By | Category: Postcard

Asociația culturală Direcția 9 a trimis, pe adresa redacției AgențiadeCarte.ro, un comunicat de presă prin care anunță demararea înscrierilor la ”Premiile pentru poezie Nora Iuga”, ediția 2018. Vă prezentăm textul comunicatului.

”Sunt invitați să se înscrie elevii de liceu și studenții care scriu în limba română , indiferent dacă trăiesc în țară sau în diaspora. Cei interesați să participe la concurs vor trimite un singur fișier conțînând minimum 10 poezii și un scurt CV pe e-mail directia9@yahoo.com până la data de 1 iulie 2018, ora 24.00

Autorii grupajelor finaliste vor fi premiați cu invitații la festivaluri de poezie și evenimente poetice, publicarea grupajelor de debut în presa literară, cărți de poezie.

Câștigătorii vor fi anunțați în cursul lunii septembrie 2018, în cadrul Taberei Internaționale Poezia Vie de la Costinești.

Juriul ediției 2018 a Premiilor pentru Poezie Nora Iuga este compus din:

* Nora IUGA – Președintele Juriului

* Angela BACIU

* Ciprian CHIRVASIU

* Adrian SUCIU

* Lucian VASILESCU

Colegiul Director Direcția 9

Număr de vizualizări :1151


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro