Conferința „România la Centenar”, la Iași

iun. 18th, 2018 | By | Category: Postcard

Miercuri, 20 iunie 2018, ora 18.00, în sala „Ştefan Procopiu”, se va desfășura conferința cu tema „România la Centenar”, susținută de prof.univ.dr. Mihai Dorin. Conferințele lunare dedicate aniversării Centenarului Marii Uniri, organizate de Asociaţia „Universul Prieteniei” Iaşi, în parteneriat cu Muzeul Științei și Tehnicii „Ștefan Procopiu” din cadrul Complexului Muzeal Național „Moldova” Iași, au debutat în luna februarie 2018 şi continuă cu un nou eveniment, la Palatul Culturii Iaşi. AgențiadeCarte.ro este partener media.

Mihai Dorin este absolvent al Universităţii « Alexandru Ioan Cuza » din Iaşi, Facultatea de Istorie şi Filosofie, specializare în domeniile istoriei culturii şi ideilor, doctor în istorie la aceeaşi universitate. A publicat în calitate de autor şi coautor mai multe volume de specialitate, are publicate numeroase studii de istorie a culturii, ideilor şi mentalităţilor.

În prezent este prof. univ. dr. la Universitatea Gheorghe Asachi din Iaşi.

Număr de vizualizări :586


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro