Spectacolul ”Călătoarea și Shakespeare”, de Lucia Verona- Sold Out!

mai 21st, 2018 | By | Category: Postcard

Marți, 22 mai 2018, ora 19.00, la Teatrul Dramaturgilor Români va avea loc prima reprezentație a spectacolului ”Călătoarea și Shakespeare”, de LUCIA VERONA, reprezentație SOLD OUT.Monica Davidescu și Marius Bodochi vă invită la un joc al fanteziei, o provocare la „ce-ar fi dacă ar fi…”, așa cum declară însăși Ruxandra Bălașu, regizorul spectacolului. ”Călătoarea și Shakespeare” este o comedie a situațiilor și limbajului în care răsturnările de context se succed amețitor, ca și timpurile și locurile acțiunii. O femeie a zilelor noastre trăiește un moment unic: întâlnirea cu cel mai mare dramaturg al lumii, apărut ca prin magie pe o scenă contemporană. Deși situațiile comice apar din abundență, morala piesei este una serioasă:  viața superficială a vremii noastre face oamenii insensibili la valoare și incapabili să se concentreze asupra lucrurilor fundamentale. Spectacolul este supratitrat în limba engleză.

Următoarele reprezentații vor avea loc pe 30 mai și 2 iunie la Teatrul Dramaturgilor Români, Calea Griviței 64-66, sala Ion Băieșu. Biletele se pot cumpăra online pe www.bilet.ro, www.startickets.ro sau la sediul teatrului din Calea Griviței 64-66. Rezervări: 0756021105.

Teatrul Dramaturgilor Români este o instituție publică de cultură subvenționată de Consiliul General al Municipiului București.

CĂLĂTOAREA ȘI SHAKESPEARE de LUCIA VERONA

Regia: Ruxandra Bălașu

Distribuție:

Călătoarea: Monica Davidescu

Shakespeare: Marius Bodochi

Directorul: Pavel Bârsan

Regizoarea: Dana Voicu

Asistentul de regie: Gabriel Costan

Alexandru Făiniși, Claudia Dionise, Alexandra Gabriela Niță, Alexandru Mandu

Figurație: Andrei Cristea, Mihai Bolea, Ionuț Terteci

Video: Ștefania Maftei

Mișcarea scenică și ilustrația muzicală: Ruxandra Bălașu

Scenografia: Daniel Divrician

Traducerea textului în limba engleză: Ana-Maria Florea

Număr de vizualizări :826


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro