Simona Epure lansează două cărți pentru copii

mai 25th, 2018 | By | Category: Agenda de carte

Cu ocazia zilei de 1 Iunie, autoarea Simona Epure vă invită la lansarea a două cărţi noi pentru copii. Prima invitaţie este pentru cartea de ghicitori „GHICI, GHICI CE-I AICI?”, a cărei lansare va avea loc pe 31 mai 2018, la Bookfest, la standul Editurii Didactica Publishing House. Cartea este veselă şi jucăuşă, ilustrată cu multă imaginaţie de către ilustratoarea Cornelia Revulets, fiind deja a patra carte rezultată din colaborarea autoarei Simona Epure cu această talentată ilustratoare. Aşadar, sunteţi aşteptati alături de invitaţii lor speciali, cu mari şi mici, cu baloane şi bomboane, să ghiciţi ce se ascunde sub rimele pline de umor ce le veţi descoperi în paginile cărţii!

Următoarea invitaţie este pentru cartea „CUVINTELE MAGICE”, a aceleiaşi autoare, minunat ilustrată de către Eleni Anca Oprescu. Cartea va fi lansată în cadrul unui amplu eveniment destinat în exclusivitate copiilor, 1 IUNIE DE POVESTE, coordonat de Editura Sigma, în Liberty Center, chiar de Ziua Copilului. Cartea le dezvăluie celor mici care sunt aceste cuvinte magice: „Mulţumesc!”, „Te rog!”, „Te iubesc!” etc. Şi, mai ales, că aceste cuvinte sunt adevărate chei cu care pot deschide mai uşor „uşile” inimilor, mai ales dacă sunt folosite în momentele potrivite. Intrarea este liberă, iar surprizele sunt nenumărate!

Număr de vizualizări :1101


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro