Marcel Manea despre ”Bărbați pe tocuri”, la Bookfest

mai 28th, 2018 | By | Category: Agenda de carte

Duminică, 3 iunie 2018, ora 14.00,  la Salonul Internațional de Carte Bookfest, ediția a XIII-a, la standul  editurii Herg Benet, numărul F26, în cadrul Pavilionului B2 RomExpo, scriitorul Marcel Manea vă invită la prezentarea volumului ”Bărbați pe tocuri”- o colecție de scurte povestiri care explorează fanteziile romantice din marile orașe.

Facebook event: www.facebook.com/events/375591239513428/

Marcel Manea s-a născut la 26 octombrie 1980.  A scris mai multe scenarii de film, dar şi cel al concertului „Aventurile fantastice ale lui Peer Gynt” – călătorie prin basmele muzicale ale lumii, cu Bucharest Festival Orchestra, dirijorul Cristian Lupeş şi cunoscutul actor Marius Manole. A călătorit o vreme prin Scandinavia, unde a avut răgazul să aştearnă cuvinte într-un manuscris care mai târziu a devenit nuvela ”Sindromul Stockholm”, este co-autor al antologiei “Ficțiuni Reale”, Humanitas, 2013 și autor al volumului ”Bărbați pe tocuri”, Herg Benet 2017.  Este seducătorul universal. Umblă pe tocuri, gentil şi tandru. Se opreşte în pragul fiecărei femei, lasă un strop de iubire şi toc-toc i se aud paşii pierzându-se în zare. Puțini bărbați apreciază postările lui. Dar cei care o fac au numai de câștigat. Femeile lor nu vor avea niciodată nevoie nici de psiholog, nici de amant.  Prin fiecare scriere, Marcel Manea dezvăluie faptul că e ok să fii tu însuți, să șterpelești tot ce poți de la viață și să nu îți ceri niciodată scuze pentru felul tău de a fi.


Număr de vizualizări :1111


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro