Expoziția de fotografie „Din suflet de român“

mai 8th, 2018 | By | Category: Postcard

Joi, 10 mai 2018, ora 18.00, la sediul centrul de Cultură și Artă Timiș ( strada E. Ungureanu nr. 1, Timișoara), Școala de Arte din Timișoara organizează expoziția de fotografie „Din suflet de român“.

”Din suflet de român”. Elevii claselor de cine – foto – prof. Cosmin Danciu și prof. Constantin Huțanu și clasa design vestimentar – prof. Gabriela Muscan aduc clădirile de patrimoniu din Piața Unirii în Curtea Franciscană printr-un eveniment în care fotografia dezvăluie povestea ascunsă a unor locuri din Timișoara, iar tradiția este recuperată prin intermediul elementelor de design vestimentar. Prezintă criticul de artă prof. dr. Gabriel Kelemen.

Număr de vizualizări :511


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro