Editura Omonia lansează cele mai recente cărți

mai 13th, 2018 | By | Category: Agenda de carte

Joi, 17 mai 2018, orele 17.00, la Sala de Consiliu a Facultății de Litere a Universității din București (Str. Edgar Quinet 5-7), Editura Omonia va lansa cele mai recente cărți, ”Poeme și Proze” de Kostas Karyotakis  (ediție bilingvă) și ”Cuvinte salvate” de Grete Tartler,   În cadrul aceluiași eveniment va fi lansată, în avanpremieră, și lucrarea Itinerarii românești (editura MNLR) de Victor Ivanovici.

Cele  trei lucrări vor fi prezentate, împreună cu Jurnal de călătorie Japonia. China de Nikos Kazantzakis, în aceeași zi, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, la orele 19. Ambele evenimente, la care participă Elena Lazăr, Grete Tartler și Victor Ivanovici, vor fi moderate de prof. univ. dr. Liviu Papadima.

Număr de vizualizări :866


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro