Designerul Florin Dobre lansează ,,REZIST în România 100’’

mai 22nd, 2018 | By | Category: Postcard

După un fulminant galop în „cucerirea” Europei, designerul vine la Cluj odată cu Centenarul Marii Uniri pentru a-și prezenta ultima colecție numită „REZIST în România 100”.De la prima prezentare, numită Debut, care a fost inspirată de stilul urban al Londrei, Florin Dobre a reușit să producă un adevărat șoc al modei în zona masculină. Asta se întâmpla acum 9 ani. De atunci și până în prezent, designerul a reușit să atragă admirația celor mai în vogă reviste de modă internaționale, Vogue și GQ, precum și titlul de Best International Designer la „Serbia Fashion Week”. Cea mai recentă apariție a designerului este în magazinul UOMO Collezioni, fiind o adevărată premieră pentru un designer român.

Anul acesta designerul vine cu o colecție care dorește să (re)pună în valoare frumusețea românului iubitor de autentic și să păstreze vie dorința românașului mândru de țara sa.

Miercuri, 23 mai, începând cu ora 13:00, sunteți invitați, la Monin Cup & Super Show România, unde cei mai talentați barmani din țară vă vor încânta papilele gustative cu cele mai spectaculoase cocktail-uri într-o întrecere surprinzătoare, iar designerul Florin Dobre vă va purta într-un spațiu al frumosului authentic.

www.florindobre.ro

Număr de vizualizări :568


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro