Cel de-al doilea volum ”Felix, asta-i culmea!” se lansează, la Bookfest

mai 30th, 2018 | By | Category: Agenda de carte

Puștiul Felix revine la salonul internațional de carte Bookfest cu cel de-al doilea arsenal de farse originale. Noul volum ”Felix, asta-i culmea! Probleme la puterea a doua*”, semnat de Răzvan Franco Nițoi, va fi lansat vineri, 1 iunie 2018, ora 17.00, chiar de Ziua Copilului.

Ești așteptat într-o atmosferă interactivă și ușor… poznașă, la un eveniment fără surle și trâmbițe, dar cu siguranță cu multe hohote de râs.

Tonul va fi dat de gazda evenimentului, cunoscuta bloggeriță Laura Frunză. De asemenea, actrița Valeria Cristia, simpatica vloggeriță Dariana (Dariana citește) și Luna, iubitoare de cărți și de glume bune, îți vor spune de ce farsele sunt în trend și anul acesta. Nu va lipsi, bineînețeles, nici sesiunea de autografe din partea scriitorului.

Cel de-al doilea volum al cărții ”Felix, asta-i culmea!” este un roman mai electrizant ale cărui ingrediente sunt: trio-ul de amici puși pe șotii, cele peste 200 de ilustrații originale, precum și poantele inspirate din realitate, care vor stârni râsul ușor malițios al copiilor, dar și al adulților.

O sursă de idei unice de poante care te va face să exclami: ”Hai, frate! Ce naiba a făcut ăsta!?”

Ediție apărută cu sprjinul Infodesign.

Număr de vizualizări :741


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro