BORNA 28 / Theodor Grigoraș, Ovidiu Morar, Daniel Rădulescu, Andrei Spirache

mai 25th, 2018 | By | Category: Postcard

Marți, 29 mai 2018, de la ora 19.00, Galeria LABORNA vă invită  la BORNA 28 / Theodor Grigoraș, Ovidiu Morar, Daniel Rădulescu, Andrei Spirache. Galeria LABORNA înregistrează desfășurarea lunară profesională a demersului artistic individual. Evenimentele pentru public, numite BORNE, conservă ceea ce face artistul în mod normal, într-o perioadă fixă de timp, cu intenția de a prezenta o arhivă completă și complexă, mai mult decât ceea ce ar presupune o “expoziție”. BORNA 28 este de acesta dată un fresh art space, spațiile Room 1, 2, 3 și Scara au fost focusate pe artiști care nu au mai expus în această formulă.

Echipa consacrată este înlocuită temporar. Artiștii de la BORNA 28 sunt: Theodor Grigoraș, Ovidiu Morar, Daniel Rădulescu și Andrei Spirache.

Galeria LABORNA a fost fondată în anul 2013, la inițiativa lui Ciprian Paleologu.

În spațiile individuale au expus Traian Boldea, Marian Poiană, Ciprian Paleologu, Ovidiu Morar și colecționarul de artă contemporană Daniel Ștefănică.

Alături de aceștia, în spațiul Scara, dedicat tinerilor artiști au expus: Naiana Vatavu, Daniel Roșca, Adrian Dică, Ana Ștefan, Ioana Niculescu Aron, Mihai Teodorescu, Ela Stoica, Dragoș Constantin, Mircea Dragomirescu, Răzvan Anghelache, Radu Pandele, Marina Aristotel, Cristina Garabețanu, Daniela Vîrlan, Nagy Ibolya, Andreea Gheorghe, Diana Lemnaru, Simona Dimache.

Publicul este obișnuit cu varianta “epurată” atât a vizunii artistului cât și a colecționarului, filtrată de curator, concept expozițional, proiect studiat, reformulat și “împachetat” în forma “vizionabil-spectaculoasă”, muzeu, colecții vechi etc. Accesul în laboratorul artistului sau al colecționarului este rar, perspectiva completă în care se construiește viziunea sa fiind de cele mai multe ori dificil de urmărit.

De aceea putem spune că Galeria LABORNA este de fapt un contor: creație și colecție în timp real.

Expoziția este deschisă în intervalul 29 mai – 15 iunie 2018. Pentru vizitare în afara zilei vernisajului vă rugăm să vă programați vizita la tel: 0722 555 029

Număr de vizualizări :773


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro