Atelier de Ziua Astronomiei, la Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”

apr. 17th, 2018 | By | Category: Postcard

Sâmbătă, 21 aprilie 2018, cu ocazia Zilei Astronomiei, Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” și Editura PANDORA M îi invită pe copiii cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani la atelierul „Cum se face un Univers?”. La întâlnire va participa scriitorul Alex Doppelgänger, care le va explica micuților câteva dintre misterele Universului.

Dacă v-ați pus întrebarea „Cum a apărut Universul?”, ați descoperit că nu este ușor de găsit o explicație pe înțelesul tuturor. Totuși, Alex Doppelgänger și-a propus să facă acest lucru în volumul său intitulat „Cum se face un Univers?”.

„Fiind captivat de mic copil de Univers, am vrut să ți-l prezint și să ți-l explic așa cum îl văd eu: de la Big Bang și viețile stelelor până la suișurile și coborâșurile explorării spațiale, am strâns cu entuziasm niște povești numai bune de răsfoit”, spune autorul care vorbește pe înțelesul tuturor despre stele neutronice, gravitație, ani-lumină, expansiunea Universului.

Participarea la atelier este gratuită, iar înscrierile se pot face pe adresa de e-mail info@antipa.ro.

Număr de vizualizări :512


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro