”Vecina de alături”, la Teatrul EXCELSIOR

apr. 16th, 2018 | By | Category: Eveniment

Vineri, 20 aprilie 2018, ora 19:00, pe scena Sălii „Ion Lucian”, Teatrul EXCELSIOR va găzdui spectacolul ”Vecina de alături”, o producție a Teatrului De Artă Deva, care îi are ca protagoniști pe binecunoscuții actori Irina Movilă și Mircea Rusu. Ei vor interpreta rolurile de Vecină și Vecin în comedia romantică scrisă de dramaturgul francez Pierre Chesnot. Ea – o femeie nemăritată, în vârstă de 50 de ani, ajunge să-l cunoască, din întâmplare, pe vecinul ei de alături. Ceea ce începe ca un mic incident casnic se transformă, treptat, într-o frumoasă poveste comică și plină de candoare.

„Cele două personaje intră în scenă spectaculos, cu câte un gest extreme (…). Nu se cunosc, nu au nimic în comun, îi desparte un zid. Domnul Chesnot atacă în forţă. Pe temperamentul frenetic al Sophiei care ia iniţiativa, încep să se distingă liniile care îi vor duce «de alături», împreună. (…) Altfel spus, drumul de la aparenţa care contrariază la fondul care naşte afecţiune. Şi biruie, cu un bobârnac generos, singurătatea impusă de prejudecăţi, convenţii, ratări, dând glas clopoţelului care spune că fericirea e posibilă oricând şi drumul ei e încununat de dragoste”. (Constantin Paraschivescu).

Trailer-ul spectacolului poate fi vizionat aici: https://youtu.be/-XwrlXwWkUc.

Biletele sunt disponibile la casa de bilete a Teatrului EXCELSIOR și online, la adresa https://www.bilet.ro/event.php?id=14742.

Vecina de alături
de Pierre Chesnot
Cu Irina Movilă și Mircea Rusu
Regia și scenografia: Marius Oltean

O producție a Teatrului de Artă Deva

Număr de vizualizări :865


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro