”Seratele PEN Romania”

apr. 17th, 2018 | By | Category: Eveniment

Marți, 24 aprilie 2018, ora 20.00, debutează ”Seratele PEN Romania”. Împletire armonioasă de literatură și subiecte de actualitate politică și socială, ”Seratele PEN Romania” vor aduce în fața publicului scriitori români membri PEN și scriitori străini implicați în subiecte ardente de însemnătate locală și internațională, cu accent pe libertatea cuvântului, protecția scriitorilor și drepturile omului, idei capitale ale PEN International.

La prima ediție a Seratelor PEN Romania sunt invitați Magda Cârneci, președinte, Caius Dobrescu, vicepreședinte și Bogdan Ghiu, membru în Consiliul Director al PEN Romania, pentru a prezenta filosofia PEN International, a citi din textele proprii și a dezbate tema „Mai are scriitorul român o imagine publică ?”

Octavian Untilă va oferi improvizații muzicale la diverse instrumente de suflat, inspirate de textele citite și discuțiile purtate.

Moderator: Mircea Dan Duță
Locatie: Green Hours, Spațiul GDS, CaleaVictoriei 120, Bucuresti.

Număr de vizualizări :618


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro