”Micul prinț” revine după vacanță la Palatul Copiilor

apr. 10th, 2018 | By | Category: Eveniment

Teatrul „Stela Popescu” revine după vacanță la Palatul Copiilor cu noi reprezentații ale premierei cu Micul prinț”, un spectacol de  teatru – dans semnat de Ioana Macarie, adaptare după povestea lui Antoine de Saint-Exupéry. Spectacolele, prezentate de Primăria Municipiului București prin intermediul Teatrului „Stela Popescu” vor avea loc la Sala mică a Palatului Național al Copiilor, sâmbătă 14 aprilie 2018, de la ora 11.00.

Prin acest spectacol recent intrat în repertoriul său, Teatrul „Stela Popescu” își continuă orientarea repertorială pentru anul 2018 prin care își propune promovarea și dezvoltarea culturală pentru copiii de vârstă preșcolară, școlară și tânără. După premieră, Manuela Hărăbor, director artistic al Teatrului „Stela Popescu”, mărturisea : Micul prinţ este un spectacol care să ajute publicului tânăr să devină un public matur degustător de teatru de calitate. Ei trebuie să învețe de la vârste fragede adevăratele valori, respectiv ce înseamnă cu adevărat a iubi, a fi prieten, a fi demn, a tinde doar către lucruri frumoase și morale. Ori Micul Prinț conceput de Ioana Macarie ca un spectacol de teatru-dans vine exact în întâmpinarea gândului meu dintâi. Le spunem o poveste prin muzică, prin mișcare și prin foarte puține pasaje de dialog prin care copilul învață de fapt ceea ce nu învață la televizor, din telefoanele mobile și din tablete – întoarcerea la adevăr, întoarcerea la valorile adevărate, întoarcerea la comunicare între prieteni, pentru că povestea dintre aviator și Micul Prinț este o esență, o chintesență a prieteniei”.

Spectacolul Micul Prinț beneficiază de adaptarea, scenariul, regia și coregrafia Ioanei Macarie, în timp ce costumele și scenografia de Oana Drăghici, cărora li se alătură pentru sound design – Teodor Pisai și light design – Ionuț Dumitrașcu. In distributie se găsesc Alex Floroiu – Micul Prinț, Cătălin Frăsinescu – Aviatorul, Carla Waltner/Alis Gheorghe – Vulpea, Andrei Dogaru/Stefan Rebeja – Sarpele, Monica Cozma/Sabina Ionță/Carmen Mărgărit/Maria Anghel/Ana Mihai – Trandafirii,  Cristina Marin/Silvia Maurițiu – Floarea, Zoran Raici/Constantin Chiță – Regele, Octavian Iuga./ Dragoș Ieremia – Afaceristul, Alex Mălăeru / Daniel Goliță – Infumuratul, Andrew Lupu – Exploratorul.

Bilete online pe www.mystage.ro și www.bilete.ro

Rezervări de grup pentru instituții de învățământ : Simona – 0755 132155, Diana – 0753 174622, teatrulstelapopescu@gmail.com, teatrulstelapopescu5@gmail.com.


Număr de vizualizări :594


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro