Primarul municipiului Iași participă la Marșul pentru Viață 2018

mart. 23rd, 2018 | By | Category: Postcard

Primarul Municipiului Iași, domnul Mihai Chirica, va participa la Marșul pentru Viață 2018, cu tema Uniți pentru Viață, ce se va desfășura pe data de 24 martie din Piața Unirii, începând cu ora 13:00.

Evenimentul va reuni un număr de 10 000 de participanți care vor promova dreptul la viață al copiilor nenăscuți și sprijinirea femeilor aflate în criză de sarcină.

Sunt așteptați la Marșul pentru Viață cât mai mulți ieșeni, pe data de 24 martie, din Piața Unirii, începând cu ora 13:00. Procesiunea va porni la ora 14:00, dar va fi precedată de o serie de discursuri motivaționale susținute de: Primarul Municipiului Iași, Mihai Chirica, Preasfințitul Macarie Drăgoi, episcopul ortodox român al Europei de Nord, domnul Constantin Felix Guzgă, Consilier al Cancelariei Prefectului la Instituția Prefectului Iași, Prof. Univ. Dr. Maria Stamatin, UMF Iași, Director Ciprian Iftimoaei, Direcția Județeană de Statistică Iași, Lect. Univ. Dr. Livia Iacob, UAIC Iași, Psihoterapeut Roxana Jilavu, Dumitrița Sinița, reprezentant pro vita Republica Moldova, Maria Elisa Pălimaru președinte Asociația Studenți pentru Viață, filiala Iași.

Marșul pentru Viață se va desfășura pe traseul Piața Unirii, Str. Gavriil Musicescu, Bulevardul Independeței, Str. Ion C. Brătianu, Teatrul Național, Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, iar finalul evenimentului va fi încununat cu momente artistice, tot în Piața Unirii, susținute de Grupul vocal – intrumental al Parohiei Sf. Nectarie din Iași, de Corul Sf. Ierarh Nectarie Junior și de artista Dumitrița Sinița din Republica Moldova.

Program:

  • 13.00 – 13.30 – Sosirea participanților
  • 13.30 – 14.00 – Sesiune discursuri
  • 14.00 – 14.30 – Desfășurarea Marșului pe traseul menționat
  • 14.30 – 15.30 – Momente artistice pe scena din Piața Unirii

Marșul pentru Viață este cea mai amplă mișcare pro vita din țară, ce va avea loc în peste 300 de orașe din România și Republica Moldova.

Pentru mai multe detalii privind organizarea și programul Marșului pentru Viață puteți găsi pe paginile de facebook Marșul pentru Viață Iași si Pro Vita Iași

Număr de vizualizări :532


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro