Gelu Diaconu și Daniela Luca, la Clubul de lectură Institutul Blecher

mart. 10th, 2018 | By | Category: Eveniment

Duminică, 11 martie 2018, de la ora 19.00, în Tramvaiul 26 (strada Cercului nr. 6, sect. 2, București), Clubul de lectură Institutul Blecher și Casa de Editură Max Blecher vă invită la întâlnirea cu Gelu Diaconu și Daniela Luca. În cadrul evenimentului va fi prezentat volumul „Intermezzo” (Editura Paralela 45, 2017) al Danielei Luca. Moderatori: Claudiu Komartin & Sorin Despot.

Gelu Diaconu a publicat romanul „Fabian” (2006) și volumele de poezie „Antipoeme” (2008), „Resurse interioare” (2012), „Blues” (2013) și „Resurse umane” (2016). Are în lucru două cărți de poezie, „Vocile” (din care o selecție a apărut în „Poesis internațional”, nr. 20) și „ziua în care a murit john lennon”, precum și romanul „Sebastian”.

Daniela Luca este, din 1998, redactor de carte, editor, consultant știinţific (psihanaliză, psihologie, filosofie, literatură). A tradus numeroase cărţi și articole din franceză și engleză. Cele mai recente cărţi pe care le-a publicat sunt volumul de eseuri de psihanaliză „Cuvinte în negativ” (2016) și volumul de poezie „Intermezzo” (2017).

Număr de vizualizări :951


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro