Denis Dinulescu și Aida Baumler lansează „Călimara cu cerneală”, la Cărturești Verona

mart. 29th, 2018 | By | Category: Agenda de carte

Sâmbătă, 31 martie 2018, ora 13:00, la Cărturești Verona – Ceainărie (Str. Pictor Arthur Verona nr. 13-15, București) va avea loc lansarea volumului „Călimara cu cerneală”, de Denis Dinulescu și Aida Baumler, Editura Tracus Arte, 2017. Invitați alături de autori: Florentina Tănase (actor), Candid Stoica (actor), Mihnea Tăutu (prof univ Hyperion), Vlad Leu (prof univ Hyperion), Radu Birișteică (investor IT), Ioan Big (investor IT). AgentiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.

„Veneam de la răscoala din 1907 pe Calea Victoriei. Magazine reci, femei elegante și frunzele toamnei căzute parcă din Palatul Regal. M-am împiedicat de un obiect sticlos. Era o Călimară. Am ridicat-o bucuros crezând că în ea mi-a sosit mesajul pe care-l așteptam de secole. Pe etichetă un simplu anunț: Călimara cu Cerneală de Aida Baumler și Denis Dinulescu.

Am desfăcut pereții Călimării și m-am simțit ca atunci când deschizi cutia neagră a unui avion de cursă lungă în a cărui complicată memorie se reunesc toți curenții realității, toate vibrațiile, toate semnele codificate ale lumii înregistrate cu o luciditate rece, chirurgicală.” (Generalul Manole Ben Manole)

Mai multe informații la pagina: http://www.tracusarte.ro/memorii-si-jurnale/804-calimara-cu-cerneala-aida-baumler-denis-dinulescu-9786066648851.html

Număr de vizualizări :943


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro