Casting pentru spectacolul „Totul despre femei” de Miro Gavran

mart. 1st, 2018 | By | Category: Postcard

Teatrul Arte dell’Anima vă invită să participați la castingul pentru spectacolul „Totul despre femei”, de Miro Gavran, în regia lui Felix Crainicu, selectat în urma concursului de proiecte – Anima pentru societate, ediția a V-a. Se caută actrițe cu vârsta între 25 și 50 de ani care să poată participa la repetiții în intervalul martie – mai 2018!

Castingul va consta în:

– citirea la prima vedere a trei fragmente din piesa „Totul despre femei” de Miro Gavran

– un moment de maximum 3 minute, la alegerea candidatei, care să scoată în evidență capacitatea shimbărilor spontane contrastante (de la umor la dramă, de la un personaj la altul, de la o emoție la alta, etc.)

Toate actrițele interesate sunt rugate să trimită un CV împreună cu două fotografii și datele de contact la adresa teatru@artedellanima.ro până luni, 5 martie, orele 12:00.

Castingul va avea loc la Teatrul Arte dell’Anima din Strada Făinari, nr. 17D, sector 2, în urma unei selecții. Persoanele selectate vor fi anunțate marți, 6 martie, până la orele 17:00 cu data și ora la care trebuie să se prezinte la sediul teatrului.

Număr de vizualizări :622


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro