Spectacolul ”Cine a omorât-o pe Szomna Grancsa?”, la MNLR

feb. 22nd, 2018 | By | Category: Eveniment

Vineri, 23 februarie 2018, ora 19.00, în Sala „Iosif Naghiu” din Calea Griviţei 64-66, Muzeul Național al Literaturii Române găzduiește o primă reprezentație a spectacolului de teatru ”Cine a omorât-o pe Szomna Grancsa?”, o producție a companiei de teatru Giuvlipen.

Spectacolul de teatru Cine a omorât-o pe Szomna Grancsa? are ca punct de pornire povestea unei fete rome de 17 ani din Harghita, care este găsită spânzurată în şura familiei. Povestea Szomnei nu poate fi descifrată nici de către cei din comunitate, nici de oamenii legii, deşi fiecare are o explicaţie despre moartea fetei. Declaraţiile celor care au cunoscut-o par toate adevărate dar se contrazic între ele. Toată lumea pledează „nevinovat”, deşi toţi trăiesc cu sentimentul vinovăţiei.

O producţie a companiei de teatru Giuvlipen
Cu: Liana Ceterchi, Mihaela Drăgan, Zita Moldova
Scenografia: Elena Dobîndă
Muzica live: Elena Albu
Afiş: Alexandra Horghidan
Regia: Mihai Lukács

Nu uitați că până la încheierea spectacolului puteți vizita și expozițiile din cadrul Bienalei de Carte Bibliofilă și de Carte-Obiect, deschise în același sediu al MNLR.

Număr de vizualizări :683


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro