Lansare de carte: „Culise și galanterii – Doors Club Style”, de Amelia Stănescu

feb. 7th, 2018 | By | Category: Agenda de carte

Duminică, 11 februarie 2018, de la ora 18:00, Amelia Stănescu vă propune o discuție liberă și neconvențională despre artiștii care au urcat pe scena clubului Doors. Povești de viață și întâmplări de culise. Motivul principal este lansarea volumului „Culise și galanterii – Doors Club Style”, Editura Zona Publishers, Iași, 2018.

Portrete/ Interviuri/ Întâlniri/ Testimoniale – o carte cu și despre artiștii care au concertat la Doors Club Constanța sau pe scenele celor două festivaluri de la White Horse, Costinești (Out Of Doors Fest sau Folk Fest Remember Costinești). Provocări, emoții, poezie, spirit, agițatie, atmosferă boemă.

Invitați ai serii și personaje tomitane ale cărții: Aida Tavitian, Daniel Iancu și Walter Ghicolescu.

Evenimentul este moderat de Sorin Lucian Ionescu.

Lansarea de carte este urmată de concertul Walter Ghicolescu (ora 19:30).

Info și rezervări la tel.: 0763661622 sau pe www.doorsclub.ro

Număr de vizualizări :1182


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro