Întâlnire excepțională: 59 de adolescenți deosebiți află poveștile unor mari oameni de succes din România

feb. 6th, 2018 | By | Category: Postcard

59 de adolescenți cu rezultate deosebite participă, în perioada 4-9 februarie 2018, la proiectul ”Excepționalii”, organizat de Școala de Valori. În cadrul proiectului, elevii iau parte la ateliere de dezvoltare personală și project management, interacționează cu oameni de succes, vizitează organizații de top din București și implementează proiecte de educație pentru colegii lor de generație.

Proiectul ”Excepţionalii” reuneşte 59 de liceeni din România care vor să facă o schimbare în societate. Pasionaţi de voluntariat, artă, sport, ştiinţe STEM, tinerii s-au remarcat prin rezultatele deosebite obţinute în aceste arii și participă la Excepționalii pentru ca împreună să producă o schimbare în domeniile în care activează, dar şi în comunitate. Școala de Valori a creat acest program din dorința de a oferi tinerilor din toată țara spațiul în care să se întâlnească, să confrunte idei, să cunoască realitatea mediului de business și să învețe să concretizeze proiectele pe care le creează.
Între 4 și 6 februarie 2018, în cadrul atelierelor de educație nonformală,  liceenii își dezvoltă abilități din arii precum: project management, setare de obiective, lucru în echipă, comunicare eficientă, persuasiune și rezolvarea problemelor. De asemenea, împărţiţi pe echipe, tinerii primesc provocarea să identifice nevoile de dezvoltare ale liceenilor din comunităţile din care provin şi să găsească soluţii fezabile, pe care le vor transforma în proiecte de impact.

MARI OAMENI DE SUCCES DIN ROMÂNIA INSPIRĂ EXCEPŢIONALII PRIN POVEŞTILE LOR

Pe 7 februarie, la Hotel Caro din București, mari oameni de succes din diferite domenii vor deveni Cărți Vii și vor împărtăşi adolescenților care sunt satisfacțiile și provocările drumului profesional pe care l-au ales, urmându-și pasiunea și valorile.

Liceenii se vor lăsa inspirați de: Alexandru Dadoo, Andrei Huțuleac, Andrei Roșu, Claudiu Butacu, Cristi China-Birta (Chinezu), David Timiș, Iulian Cîrciumaru, Liana Alexandru, Loredana Ianus, Marius Ștefan, Mircea Donciu, Nicușor Ciobanu, Oana Țoiu, Paul Badea, Roxana Mocanu, Silvia Floarea, Traian Brumă, Vlad Voiculescu.

COMPANII DE TOP DIN BUCUREȘTI PRIMESC EXCEPȚIONALII ÎN VIZITĂ

Explorarea Excepţionalilor continuă pe 8 februarie, care se anunţă a fi o zi bogată în întâlniri cu mediul business. Tinerii sunt aşteptaţi să păşească pragul unora dintre cele mai de impact companii şi organizaţii din Bucureşti. Aici vor descoperi mai multe despre domeniile lor de interes, despre cum organizaţiile importante îşi trăiesc misiunea şi despre cum arată o zi de activitate în acel mediu. Au oportunitatea să pună toate întrebările care îi frământă și să-și formeze propria perspectivă despre o potențială carieră în următoarele organizații: EA, UNIVERSUM Events, NN, Universitatea Alternativă, EFdeN, Strauss, Mesteshukar ButiQ, Graffiti PR, NOD makerspace, Maison Dadoo, 7card, Maven Hut.

Aflați mai multe informații despre proiect, accesând website-ul asociației www.scoaladevalori.ro/exceptionalii-2018/ sau pagina: www.facebook.com/ScoaladeValori/.

Proiectul „Excepționalii”, ediția 2018, este organizat de Școala de Valori, sponsorizat de Coca-Cola, BCR, Transmaraton, cu sprijinul Caro Hotel, Autonom, Strauss.

***

Şcoala de Valori este o organizaţie non-guvernamentală modernă ce are ca viziune dezvoltarea unei societăţi bazate pe valori prin educaţie inovativă. Punem sub semnul întrebării graniţele educaţiei tradiţionale şi creăm oportunitatea persoanelor de a accesa informaţii de valoare, experienţe de formare a caracterului, de a interacţiona cu modele pozitive şi de a avea expunere internaţională, cu scopul de a creşte responsabilitatea personală şi controlul fiecăruia asupra alegerilor personale.

Website: www.scoaladevalori.ro

Număr de vizualizări :890


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro