CEO-ul care scrie cărți pentru copii

feb. 13th, 2018 | By | Category: Postcard

Inspirat de țara noastră, în care locuiește de aproape 6 ani alături de familia pe care o adoră, Daniel Kearvell, unul dintre cei mai importanți CEO din mediul de afaceri românesc, a scris prima lui carte pentru copii în limba engleză, intitulată ,,Maya the Mouse’’, pe care o dedică fiicei sale, Maya. Povestea, adresată în special copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 10 ani,  a fost dezvăluită în prezența a 25 de elevi de la Școala Gimnazială Nr.1 ,,Sfinții Voievozi’’ din București, în cadrul unei sesiuni savuroase de lectură.

Copiii au avut ocazia să stea de vorbă cu Daniel și să înteleagă pe deplin mesajul central al cărții, și anume, acela că diferențele și diversitatea sunt ceea ce ne fac speciali și puternici. Daniel a fost impresionat de cultura generală a copiilor participanți, de nivelul lor ridicat de cunoștințe în limba engleză iar la final le-a mărturisit atașamentul său și al familiei sale pentru România. ,,Iubesc România, o țară aflată în inima Europei, o țară europeană.  Suntem aici de peste 5 ani și când am venit nu am știut la ce să ne așteptăm. E o țară frumoasă, poate cea mai frumoasă în care am stat. Oamenii sunt foarte amabili, vorbesc foarte bine engleză și sunt profesioniști. Sunt mândru să trăiesc aici și încerc să promovez România în rândul familiei și tuturor prietenilor pe care îi cunosc. Fiți mândri și voi pentru că aveți de ce și continuați să citiți, lectura este cheia către o altă lume.’’– Daniel Kearvell, autor și Managing Director DHL România.

Vădit impresionat de unicitatea României, Daniel dorește să mulțumească astfel comunității românești din care simte că face parte și în care s-a integrat perfect, apelând la pasiunea sa pentru scris. De altfel, toate profiturile din vânzarea poveștii Maya the Mouse vor fi trimise către organizația non-guvernamentală Te Aud România, al cărei scop principal este îmbunătățirea condițiilor de viață ale orfanilor și copiilor dezavantajați prin educație ,,Suntem onorați că Te Aud România este organizația aleasă pentru acest proiect minunat. Înființată la finele lui 2014, Fundația Te Aud România dezvoltă programe educaționale pentru copiii dezavantajați ai României. În ultimii 3 ani am susținut peste 8000 de copii în peste 30 de proiecte proprii sau în parteneriat cu alte organizații. Comunitatea TAR nu ar exista fără proiecte precum Maya the Mouse. Mulțumim tuturor celor implicați și, în mod special, lui Daniel Kearvell pentru susținerea și încrederea acordată’’- Gabriela Popescu, Președinte Te Aud România.

Cartea Maya the Mouse deschide seria poveștilor din categoria Stories out of the Box, dedicate copiilor și părinților, multe alte surprize fiind pregătite pe viitor. Aceasta e disponibilă în anumite librării sau online, pe site-ul storiesoutofthebox.ro/.

Număr de vizualizări :559


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro