”Leon Levițchi-Archive. Ironia lui Byron. Teza mea de licență”

feb. 2nd, 2018 | By | Category: Agenda de carte

Contemporary Literature Press, sub auspiciile următoarelor foruri: Universitatea din București, The British Council, Institutul Cultural Român  și Uniunea Scriitorilor din România anunță publicarea volumului ”Leon Levițchi—Archive (LLA)- LLA 2. Ironia lui Byron. Teza mea de licență. 1941”. Ediție facsimil în trei volume.  Editat de C. George Sandulescu și Lidia Vianu.

ISBN 978-606-760-133-6, 978-606-760-134-3, 978-606-760-135-0

”Nu ușor, ba chiar cu greu, reușim în sfârșit să publicăm o serie de documente private ale remarcabilului anglist mort tânăr pentru un intelectual, la numai 70 de ani (1918-1991), chiar când pusese tocul jos—terminând ultimul dicționar pe care ajunsese să–l mai scrie.

Nu avem nevoie să facem o prezentare a Profesorului Leon Levițchi, fiu într–o serie neîntreruptă de 17 preoți. Poate am avea material de publicat de zece ori mai mult decât reușim.

Să ne ajute Dumnezeu să publicăm cât mai mult, cu scopul de a întregi complexa sa personalitate. Mulțumim din inimă familiei Levițchi pentru ajutorul dat, și urăm spor cititorilor acestor stranii documente.”-  C. George Sandulescu

LLA 1
Leon D. Levițchi (1918-1991)
Editat de C. George Sandulescu și Lidia Vianu, 2013
editura.mttlc.ro//lla-1-leon-levitchi.html

LLA 2
Ironia lui Byron.
Teza mea de licență. 1941.
Ediție facsimil în trei volume
Editat de C. George Sandulescu și Lidia Vianu
editura.mttlc.ro/lla-2-ironia-byron-teza-licenta.html

Leon Levițchi—Archive 2. Ironia lui Byron. Teza mea de licență, editat de C. George Sandulescu și Lidia Vianu, se lansează oficial vineri 2 februarie 2018, dar volumul poate fi consultat și descărcat din acest moment la adresa de internet:

editura.mttlc.ro/lla-2-ironia-byron-teza-licenta.html

Editura pentru Literatură Contemporană vă invită să accesați website–ul www.editura.mttlc.ro. Editura publică lucrări atât în limba engleză cât și în limba română. Pentru sugestii sau comentarii, vă rugăm adresați–vă Editurii,  lidia.vianu@mttlc.ro.

Număr de vizualizări :903


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro