Sesiune Q&A și discuții cu Alexander Hausvater, la Teatrul Dramaturgilor Români

ian. 8th, 2018 | By | Category: Postcard

Duminică, 14 ianuarie 2018, Teatrul Dramaturgilor Români vă invită la o sesiune Q&A și discuții cu Alexander Hausvater .

Alexander Hausvater spunea într-un interviu: „Când merg la teatru am întotdeauna aceleaşi întrebări: De ce individul acesta a făcut spectacolul aici şi acum? Şi speri ca povestea aleasă de tine să aibă un ecou”.

Sunteți invitați să aflați povestea BALULUI CIMITIRULUI la Teatrul Dramaturgilor Români (sala Iosif Naghiu), un spectacol în regia lui Alexander Hausvater după un text de George Astaloș.

La finalul reprezentației va avea loc o discuție deschisă cu echipa artistică a proiectului sub forma unui Q&A, discuție moderată de regizorul spectacolului.

Spectacolul va avea loc duminică, 14 ianuarie 2018, ora 19.00, la Teatrul Dramaturgilor Români, calea Griviței 64-66 și este supratitrat în limba engleză.

Teatrul Dramaturgilor Români este o instituție publică de cultură subvenționată de Consiliul General al Municipiului București.

Confirmări la:  0756021105 sau teatruldramaturgilor@gmail.com

Număr de vizualizări :958


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro