Lansarea CD-ului de poezie „Mihai Eminescu. Nu credeam să-nvăţ a muri vrodată…” de Ziua Culturii Naţionale

ian. 9th, 2018 | By | Category: Eveniment

Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chișinău în colaborare Sala cu Orgă organizează o serie de evenimente cu prilejul Zilei Culturii Naţionale: lansarea CD-ului de poezie „Mihai Eminescu. Nu credeam să-nvăţ a muri vrodată” şi un recital poetico-muzical pe versuri eminesciene.

Evenimentele vor avea loc pe data de 15 ianuarie 2018, ora 12.30, în holul Sălii cu Orgă din Chişinău, în următoarea ordine:

– Lansarea CD-ului de poezie „Mihai Eminescu. Nu credeam să-nvăţ a muri vrodată”. CD-ul  conţine o selecţie de poezii eminesciene în interpretarea actorului Nicolae Jelescu, pe un fundal sonor original asigurat de compozitorul Viorel Burlacu.

– Recital poetic-muzical pe versuri eminesciene susţinut de actorul Nicolae Jelescu şi muzicianul Viorel Burlacu.

Parteneri media: TVR Moldova şi Radio Chişinău

Număr de vizualizări :1117


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro