FLASH MOB HORA UNIRII cu naiul lui Nicolae Voiculeț

ian. 24th, 2018 | By | Category: Postcard

Muzicianul Nicolae Voiculeț și Cotidianul Libertatea în parteneriat cu Compania Națională de Căi Ferate CFR SA organizează evenimentul ”Ai LIBERTATEA să te prinzi în HORA UNIRII cu Nicolae Voiculeț, în Gara de Nord!”. Miercuri, 24 ianuarie 2018, între orele 18.30 – 19.00, pe peronul central al Gării de Nord din București, muzicianul Nicolae Voiculeț  va fi alături de instrumentiștii care îl însoțesc la concerte si de invitați speciali, renumitul campion mondial Ilie Năstase, un adevărat simbol al României, dar și de carismatica Mirela Boureanu Vaida, care va cânta alături de români, Hora Unirii.

”Avem Libertatea de a alege să celebram Ziua Unirii într-un mod cu totul deosebit, un moment creat de oameni, la care să participe …oameni. De aceea am ales Gara de Nord, locul unde, zi de zi, mii de români vin și pleacă, un loc unde oameni sunt, chiar și pentru câteva momente, împreună. Așadar, voi cânta Hora Unirii pentru românii, pe care îi și invit, dealtfel, să se prindă în ”hora mare” și să cânte împreună cu mine cunoscutele versuri:

Hai sa dam mâna cu mâna

Cei cu inima româna

Sa-nvârtim hora fratiei

Pe pamântul României!

Iarba rea din holde piara!

Piara dusmania-n tara!

Între noi sa nu mai fie

Decât flori si omenie!  ”- Nicolae Voiculeț

Număr de vizualizări :609


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro