Cum să cultivi o relație de cuplu sănătoasă în zilele noastre?

ian. 25th, 2018 | By | Category: Agenda de carte

Între 23-28 ianuarie 2018 editura Herald vă așteptă cu o suită de sfaturi practice care vă vor ajuta să vă îmbunătățiți viața de cuplu. Cărțile din colecția ”Pas in doi” oferă recomandările specialiștilor din domenii ca neuroștiințe, terapie cognitiv-comportamentală sau comunicare interpersonală. Totodată vă veți bucura și de o reducere de 35%, în limita stocului disponibil.

Relațiile de cuplu nu mai sunt ce au fost odată, iar evoluția acestora în epoca modernă este influențată de factori diverși, care fac tot mai dificilă menținerea unei relații armonioase.

Care sunt oare acele principii călăuzitoare ce pot îmbunătăți relația noastră?

Putem dezvolta o relație pozitivă și deschisă cu persoana iubită?

www.edituraherald.ro

www.teasteptaminlibrarie.ro

Facebook:

www.facebook.com/edituraherald.ro

Număr de vizualizări :967


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro