Call for artists, Salonul internațional ”Semn iubire, însemn iubire, iubire semn, în semn iubire”,

ian. 17th, 2018 | By | Category: Eveniment

La începutul anului 2018 artiștii sunt așteptați să participe la Salonul internațional ”Semn iubire, însemn iubire, iubire semn, în semn iubire”, organizat de sătmăreanca Cristina Gloria Oprișa și ajuns la ediția a V-a. Vernisajul va avea loc joi, 15 februarie 2018. Salonul se adresează artiștilor plastici, membri ai UAPR și absolvenților de universități de artă și cuprinde lucrări de pictură, grafică, sculptură, obiect, colaj, arte decorative, fotografie, instalație etc.


Condiții de participare: fiecare artist poate participa cu 1-2 lucrări, realizate în ultimii doi ani și care nu au mai fost expuse la Satu Mare.

Înscrierile se fac exclusiv online, în perioada 20 ianuarie – 1 februarie, la adresa de email cristianafrezia@yahoo.com, unde se vor trimite: reproducerea lucrărilor participante, în format jpg, rezoluție minimă 2 megapixeli, numele autorului, titlul lucrării, an execuție, dimensiuni, tehnică, filiala UAPR, preț lucrare. Imaginile vor fi atașate emailului, nu puse în interiorul documentului.

Respectarea condițiilor de înscriere este unul dintre criteriile de selectare. Lista participanților va fi publicată pe pagina de facebook Cristina Gloria Oprișa în data de 1 februarie 2018.

Mai multe detalii și condiții de participare găsiți aici: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10213483653424057&set=pcb.10213483660944245&type=3&theater

Număr de vizualizări :956


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro