Teatrul „Stela Popescu” anunță ultimele spectacole ale anului pentru elevii bucureşteni

dec. 5th, 2017 | By | Category: Postcard

Teatrul “Stela Popescu” are o ofertă bogată pentru elevii din şcolile bucureştene şi în ultima lună a anului. Spectacolele care rulează pe scenele Palatului Naţional al Copiilor vor fi ”Harap Alb, ”Lampio şi grăuntele de lumină şi ”Crăciun de poveste. AgențiadeCarte.ro vă prezintă programul reprezentațiilor.

Baletul-feerie Harap Alb, producție prezentată de Primăria Municipiului Bucureşti prin intermediul Teatrului „Stela Popescu”, s-a jucat pe scena Sălii Mari a Palatului Național al Copiilor luni, 4 şi marţi 5 decembrie. În această versiune scenică, Harap Alb, un fel de străbunic al lui Harry Potter, vine în pași de dans, din povestea lui Ion Creangă, direct pe scenă. Coregrafia, regia și ilustrația muzicală sunt semnate de Ştefan Soare, scenografia de Viorica Petrovici, iar personajele prind viață prin intermediul balerinilor Teatrului “Stela Popescu”.

Al doilea titlu al perioadei este Lampio și grăuntele de lumină, cea mai recentă premieră prezentată de Primăria Municipiului Bucuresti prin intermediul Teatrului „Stela Popescu”. Lampio și grăuntele de lumină este o poveste delicată și plină de sensibilitate, o istorie originală, adaptată și dramatizată pentru copii, în regia lui Tony Adam, dramatizată de Victoria Pătrașcu și cu o scenografie semnată de Cristian Marin. Își dă concursul corpul de balet al Teatrului „Stela Popescu”, coordonat pentru acest proiect de cunoscuta coregrafă Ioana Macarie. În decembrie, spectacolul este programat pe 6 decembrie, la Sala mică a Palatului Național al Copiilor.

Un alt titlu atractiv este Crăciun de Poveste, un spectacol care aduce feeria sărbătorilor pe scena Palatului Național al Copiilor. In cea mai frumoasă perioadă a anului, copiii sunt invitați la Crăciun de Poveste, un spectacol despre emoția sărbătorilor, recunoștință, iubire și apreciere, un musical tipic american în care personaje venite dintr-o lume plină de magie și culoare ne ajută să ne amintim de faptul că nu cadourile sunt cele mai importante lucruri în seara de Crăciun, ci sărbătorirea momentelor în care suntem împreună. O încercare de zădărnicire a planurilor și pregătirilor pentru noaptea de Crăciun, transformă un personaj urâcios și țâfnos, într-unul peste măsură de simpatic, fericit să fie înconjurat de prieteni.  Crăciun de poveste este un spectacol de Diana Stancu, cu trei invitați speciali – Nuami Dinescu, Marius Rizea și Gabriel Fătu – care condimentează frumoasa poveste de Crăciun cu scene pline de umor. Melodiile cântate live și dansurile spectaculos coregrafiate pentru baletul Teatrului „Stela Popescu” de coregraful Ioana Macarie aduc un plus de energie și bucurie unei povești care prefațează magia zilelor care încheie anul. Reprezentațiile vor avea loc pe 11, 12 și 15 decembrie, ora 10.00, la Sala Mare a Palatului Național al Copiilor.

Pentru detalii și rezervări de grup : Teatrul Stela Popescu – teatrulstelapopescu2@gmail.com

Telefon – 021 331 1133, 0753 174614 (coordonator vânzări / Georgiana Enișor)

Număr de vizualizări :864


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro