Proiectul CNIV 2017 „Noi tehnologii în educaţie şi cercetare”, premiat la Edumanager.ro 2017

dec. 7th, 2017 | By | Category: Postcard

Universitatea din Bucureşti a primit Diploma de Excelenţă pentru proiectul CNIV 2017 „Noi tehnologii în educaţie şi cercetare” (categoria ,,Dezvoltarea de proiecte de formare a cadrelor didactice”, la învăţământul universitar), în cadrul Galei Premiilor Edumanager.ro 2017, desfăşurate pe 22 noiembrie 2017 în prezenţa ministrului Educaţiei Naţionale, Liviu Marian Pop.

Proiectul este printre cele 56 de proiecte câştigătoare, din cele 130 înscrise la 9 categorii pentru învăţământul universitar şi la 16 categorii pentru învăţământul preuniversitar. Jurizarea s-a realizat de comisii de specialitate, cu competenţe pentru categoriile pe care le-au evaluat, alături de editorii portalului Edumanager.ro.

Proiectul CNIV s-a finalizat cu tipărirea volumului de lucrări de e-Learning la Editura Universităţii din Bucureşti şi cu Conferinţa Naţională de Învăţământ Virtual, desfăşurată în parteneriat cu Universitatea ,,L. Blaga” din Sibiu, Facultatea de Inginerie, la 29 octombrie 2017.

„Proiectul CNIV a fost iniţiat în anul 2003 la Universitatea din Bucureşti, având ca obiective principale promovarea de tehnologii şi metodologii inovative în educaţie, în cercetare şi în perfecţionarea continuă, atât în mediile preuniversitar, respectiv universitar, cât şi în mediul de afaceri. Începând cu anul 2006, se desfăşoară simultan cu proiectul CNIV şi forma internaţională ICVL (International Conference on Virtual Learning). Anual, ambele proiecte se finalizează cu volume de lucrări ce sunt tipărite la Editura Universităţii din Bucureşti: volumul CNIV (ISSN 1842-4708) şi volumul ICVL (ISSN 1844-8933), ultimul indexat ISI Thomson. Mulţumim editurii pentru profesionalismul de care dă dovadă în realizarea de excepţie a celor 2 volume”, a declarat, printre altele, conf. univ. dr. Marin Vlada, coordonatorul proiectelor CNIV şi ICVL, desfăşurate de Universitatea din Bucureşti.

Număr de vizualizări :1028


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro