Prezența EUB la Târgurile Internaționale din 2017

dec. 26th, 2017 | By | Category: Postcard

Tocmai s-a încheiat o serie de târguri internaţionale de carte la care, în 2017, Caravana EUB a participat prin intermediul Ministerului Culturii şi Identităţii Naţionale: Frankfurt (11-15 octombrie), Belgrad (22-29 octombrie), Istanbul (4-7 noiembrie), Sofia (12-17 decembrie).

Volumele trimise au fost ilustrative, în principal, pentru producţia editorială EUB în limbi străine (atât de circulaţie largă, cât şi de circulaţie restrânsă), precum şi pentru dialogul ştiinţific internaţional şi pentru comunicarea dintre culturi, valori pe care publicaţiile EUB le promovează în mod constant.

În prima parte a acestui an, Caravana EUB a fost prezentă şi la târgurile de carte de la Leipzig, Budapesta, Praga, Ierusalim (de asemenea prin intermediul Ministerului Culturii şi Identităţii Naţionale), Londra şi Paris (prin intermediul Institutului Cultural Român).

Număr de vizualizări :1042


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro