Lansarea volumului „Împuşcaţi-i că nu-s oameni!”, de Victor Eugen Mihai Lungu și Tit-Liviu Domșa

dec. 15th, 2017 | By | Category: Agenda de carte

Miercuri, 20 decembrie 2017, începând cu ora 18.00, la Cafeneaua Insomnia (Str. Universităţii nr. 2, Cluj- Napoca), Editura Școala Ardeleană și Cafeneaua Insomnia vă invită la lansarea volumului „Împuşcaţi-i că nu-s oameni!” de Victor Eugen Mihai Lungu și Tit-Liviu Domșa (ediția a II-a), o carte-document despre Revoluția Română de la Cluj din decembrie 1989 apărută sub egida Asociației pentru Adevărul Revoluției din Județul Cluj.

După lansare, se va porni spre Piața Unirii, la Monumentul închinat Eroilor Revoluției, unde se va păstra un moment de reculegere.

Victor Eugen Mihai Lungu este jurnalist clujean. A scris la ziarele NuAtlas – Clujul liberTribuna ArdealuluiTransilvania JurnalBună ziua ArdealMonitorulEvenimentul Zilei (ediția de Transilvania). În prezent este redactor-șef la Ziar de Cluj și realizator de emisiuni la NCN TV Cluj.
Tit-Liviu Domșa a fost procuror militar și, timp de mulți ani, șeful Parchetului Militar Cluj. S-a ocupat de ancheta Revoluției Române de la Cluj-Napoca. A decedat în anul 2004.

Tot în cadrul acestui eveniment, va fi premiat cititorul fidel al Editurii Școala Ardeleană pe anul 2017.

Număr de vizualizări :1078


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro