Editura Katartis lansează cartea ”Franklin și sceneta de la școală”

dec. 12th, 2017 | By | Category: Agenda de carte

Editura Katartis prezintă noua sa carte, “Franklin și sceneta de la școală”, din Colecția Franklin scrisă de Paulette Bourgeois și ilustrată de Brenda Clark, în traducerea Biankăi Diana Galeș. Vândută în 65 de milioane de exemplare în peste 30 de limbi, colecția a fost lansată și în librăriile din România în această toamnă.

În cea de-a treia carte din colecție, “Franklin și sceneta de la școală”, Franklin a fost ales să joace rolul prințului în spectacolul de Crăciun, Spărgătorul de nuci. Franklin își învață toate replicile, dar este foarte emoționat, iar la repetiția de costume nu și le mai amintește. Va reuși oare Franklin să-și învingă temerile?

În toate cărțile din colecție, Franklin se confruntă cu o situație dificilă din care încearcă să iasă, dar cu ajutorul părinților, prietenilor, învățătorului și a tuturor celor cu care intră în contact, Franklin reușește să-și învingă temerile și să facă față obstacolului care îi stă în cale, învățând de fiecare dată o lecție importantă. În lumea minunată a lui Franklin, respectul, prietenia, onestitatea, dar, mai ales, dragostea pentru prieteni joacă un rol important în făurirea personalității protagonistului.

Paulette Bourgeois (n: 20 iulie 1951) este o scriitoare canadiană cunoscută pentru crearea Țestoasei Franklin, personajul care apare în cărțile ilustrate de Brenda Clark (n: 10 februarie 1955) și care sta la baza unei serii de animații de televiziune, DVD-uri și filme de lungmetraj animate.

Colecția Franklin este recomandată copiilor între 4 şi 8 ani și este disponibilă pe site-ul editurii www.katartis.ro. Prinde reducerile de sărbători.

***

Editura Katartis este despre copii, părinți, prieteni, experiențe, amintiri. Editura Katartis este despre cărți și iubitorii acestora. Alătură-te nouă într-o aventură cu povești frumoase și zâmbete minunate.

www.facebook.com/EdituraKatartis

Instagram: EdituraKatartis

Număr de vizualizări :1084


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro