Prima expoziție de fotografie despre Kosovo din România

nov. 10th, 2017 | By | Category: Postcard

Vineri, 17 noiembrie 2017, începând cu orele 17:00, Institutul pentru Cooperare Internațională si Dezvoltare (ICID) vă invită la vernisajul expoziției de fotografie “Kosovo – carte de identități. Ghid turistic pentru orbi” ce va avea loc la etajul 4 al sediului Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative(SNSPA) din Bvd Expoziției nr 30 A, sector 1, București.

Expozitia cuprinde fotografii realizate de catre studentii alumni DRIIE: Dragoș Ioniță, Aurel Lazar, Monica Andonie si Laura Ilisii cu ocazia Scolii de vara internationale de la Universitatea din Prishtina (Kosovo) la care au participat în iulie anul acesta. În cadrul evenimentului, vă invităm să admirați pozele, să intrați în dialog cu autorii lor și să servim împreună un pahar de vin.

Vernisajul va fi urmat la ora 18.00 de o dezbatere cu tema “Este Kosovo un stat viabil? Perspectiva României privind evoluțiile regionale si recunoașterea Kosovo”, ce va include prezentarea volumului colectiv recent publicat “State building in post-independence Kosovo. Policy Challenges and Societal Considerations”. Discuția va fi moderată de masteranzii programului în limba engleză Development, International Cooperation and Humanitarian Aid (DICHA) al Departamentului de Relatii Internationale si Integrare Europeana, SNSPA.

Invitați:

–          Dr. Miruna Troncotă, lector în relații internaționale, expert pe Balcanii de Vest si organizator al atelierelor #ExploringEasternEurope, co-autor al volumului „State-building in Post-independence Kosovo. Policy Challenges and Societal Considerations” (2017).

–          Dr. Ștefan Popescu, doctor in istoria relatiilor internationale contemporane al Universitatii Paris 1 – Sorbona cu o teza despre Albania in politica externa franceza, fost Secretar de Stat în MAE.

Detalii si confirmare: https://www.facebo ok.com/events/894050744086766/

Intrarea este liberă.

Număr de vizualizări :1026


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro