Poeta Niculina Oprea, invitată la Târgul Internațional de Carte TÜYAP de la Istanbul

nov. 2nd, 2017 | By | Category: Agenda de carte

Duminică, 12 noiembrie 2017, orele 12 -13.30, la standul Editurii Yasakmeyve, în cadrul celei de-a 36-a ediție a Târgului Internațional de Carte TÜYAP de la Istanbul, poeta Niculina Oprea este invitată la o nouă întâlnire cu publicul din Turcia și la o nouă sesiune de autografe.

Târgul Internațional de Carte TÜYAP de la Istanbul  va avea loc în perioada 04 -12 noiembrie 2017.

Autoarei i-au fost traduse în limba turcă și publicate în Turcia trei volume de poezie. Neredeyse Siyah, (traducere  în limba turcă a volumului Aproape negru, traducător Ayten Mutlu), Ed.Art Shop, Istanbul, 2011; Bizim Yaşamlarımız ve Başkalarının Yaşamları, (traducere în limba turcă a volumului Vieţile noastre şi vieţile altora, traducător Mesut Şenol), Ed. Art Shop, Istanbul, 2013 și Med- Cezir Arasında (poeme traduse în limba turcă de Erkut Tokman), Ed. Yasakmeyve, Istanbul 2016.

Număr de vizualizări :1214


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro