Lansarea volumului ”Bancherul diavolului. Cum am distrus secretul bancar elvețian”, de Bradley C. Birkenfeld

nov. 19th, 2017 | By | Category: Agenda de carte

Vineri, 24 noiembrie 2017, ora 18.00, la Palatul Primăverii ( Bv Primăverii nr. 50), editura Minerva vă invită la lansarea volumului ”Bancherul diavolului. Cum am distrus secretul bancar elvețian”, de Bradley C. Birkenfeld. Lansarea va avea loc în prezența autorului. Invitat, Ilie Șerbănescu, fost Ministru al Finanțelor.

Evenimentul este o ocazie unică de a afla direct de la Bradley Birkenfeld despre lupta lui pentru desecretizarea conturilor din băncile elvețiuene, uriașele sume fiind folosite adesea la spălările de bani pentru acțiuni teroriste, de trafic de droguri sau trafic de persoane.

Cartea BANCHERUL DIAVOLULUI (CUM AM DISTRUS SECRETUL BANCAR ELVEȚIAN), de Bradley C. Birkenfeld, este un bestseller internațional, poveste adevărată cu o privire în spatele sistemului bancar elvețian și al unui sistem juridic corupt.

Autorul, fost bancher al băncii elvețiene UBS, cea mai mare bancă din lume, a devenit celebru pentru demnitatea și curajul de care a dat dovadă dezvăluind, cu riscul carierei și, chiar al vieții sale, ceea ce urma să devină cel mai mare scandal bancar, cea mai mare deconspirare a unei uriașe evaziuni fiscale din toate timpurile.

Ediția în limba română a cărții este deosebită și pentru că este dedicată memoriei bunicului autorului, născut în România.

Facebook event: www.facebook.com/events/151628012021016/

Sâmbătă, 25 noiembrie 2017, ora 17.30, volumul va fi lansat în cadrul Târgului de Carte Gaudeamus.

Facebook event: www.facebook.com/events/151628012021016/

Număr de vizualizări :1254


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro