”Voci în intemperii”, de Sebastià Perelló

nov. 23rd, 2017 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Meronia a apărut, în colecția „Biblioteca de Cultura Catalană, romanul ”Voci în intemperii” de Sebastià Perelló, scriitor din Palma de Mallorca.

O operă de o putere, exigență și inovație ce se pot eticheta doar ca absolut ieșite din comun. Povestea pornește de la un pretext foarte cunoscut în societatea de astăzi: confruntarea dintre doi membri ai unei perechi frânte, el pironit în fața casei în care locuiau, proferând un fel de monodie cu zguduiri, ea înăuntru, încercând să articuleze un discurs, o istorie care să găsească explicații pentru tot ce s-a întâmplat. Acestea sunt cele două „voci în intemperii” din titlu, în cele două accepțiuni ale expresiei „al ras”, despuiate, goale și fundamentale, pe de o parte, expuse cruzimii vieții, timpului, pe de altă parte.

Număr de vizualizări :1143


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro