Ștefan Manasia, la „Scriitori contemporani la muzeu”

nov. 14th, 2017 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 18 noiembrie 2017, începând cu ora 13.00, la MNLR, Ștefan Manasia vine la „Scriitori contemporani la muzeu” pentru a parcurge un tur ghidat al istoriei literaturii române alături de vizitatorii muzeului și cititorii  bucureșteni.

ȘTEFAN MANASIA (n. 1977). Redactor-șef adjunct al revistei de cultură Tribuna (Cluj-Napoca). Fondator, în 2008, al Clubului de Lectură „Nepotu’ lui Thoreau” (alături de Szántai János și François Bréda), emblematic pentru undergroundul literar transilvănean. A publicat cinci volume de versuri:Amazon și alte poeme (2003), cartea micilor invazii(2008, premiul revistei Manuscriptum pentru poezie, din partea Muzeului Naţional al Literaturii Române),motocicleta de lemn (2011, premiul pentru Tânărul Scriitor al Anului în cadrul Galei Tinerilor Scriitori; premiul revistei Transilvania), Bonobo sau cucerirea spațiului (2013, premiul pentru poezie A.E. Baconsky al Filialei USR Cluj) și Cerul senin (2015, premiul pentru poezie al revistei Observator cultural). Autor al volumului de publicistică şi critică literarăStabilizator de aromă (2016).

Număr de vizualizări :579


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro